Capstar Vet loppemiddel er perfekt til akutte angreb

Capstar er et super loppemiddel (foto: billigdyrehandel.dk)

Capstar er et super loppemiddel (foto: billigdyrehandel.dk)

De fleste mennesker har de bedste intentioner – i hvert fald hvis man tror på det bedste i mennesker. Og det gør langt de fleste i en eller anden grad. Når folk alligevel dummer sig, kan det være i god tro. De gør simpelthen bare det, de tror, er bedst… og rammer helt ved siden af.

Oplysning er nøgleordet. Hvis man er oplyst, undgår man disse dumheder. Men man kan selvfølgelig ikke være oplyst om alt, og derfor vil der altid være visse ting, man ikke kan tackle på bedste vis. I Danmark har mange familier kæledyr. Her gør det samme sig gældende: De fleste ejere gør det, de tror, er bedst for dyrene. Men i mange tilfælde er det ikke tilfældet.

Nogle ejere projicerer deres egne følelser over på deres dyr. Derfor bliver mange hankatte for eksempel ikke kastreret, selvom det er det bedste for katten, som bliver mere rolig og fattet. Mange giver måske heller ikke deres kæledyr regelmæssig loppekur, fordi det er ”synd”. Men det er ikke synd – tværtimod.

Capstar Vet loppemiddel kan ikke give et loppefrit liv

Hvis du vil gøre det allerbedste for dine kæledyr, bør du give regelmæssige loppekurer. Det er den eneste måde, du kan være sikker på, at den får et loppefrit liv. Det kan godt være, at den synes, det er træls at få stoppet midlet ned i munden, men det er for dens eget bedste.

Derfor er det ikke synd for den – og derfor bør du som ansvarlig ejer gøre det. Hele året. Hvis uheldet alligevel er ude, fordi du ikke har fået det gjort, så er Capstar Vet loppemiddel et oplagt middel. Det dræber lopperne hurtigt, og den fulde effekt opnås indenfor et døgn. Det er med andre ord perfekt til akutte angreb.

Hvis du ikke havde tænkt over det i forvejen, er du nu blevet klogere. Du er blevet oplyst og ved, hvad der er rigtigt at gøre. Derfor bør du forebygge loppeangreb. Og hvis uheldet er ude, så må du skride ind med skrappere midler.

Læs mere om Capstar Vet loppemiddel her

Find endnu flere gode loppemidler her:

Capstar vet loppemiddel behandler den uundgåelige loppeplage

Bayvantic loppemiddel er ekstremt giftigt for din kat

 

Dette indlæg blev udgivet i Hunde, Katte, Lopper, Pels, Renhed, Sundhed og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *