En kattedør gør det muligt for din kat at komme ud

Kattelem (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Kattelem (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Mange katteejere synes det er synd for deres katte, hvis de kun skal være indekatte og dermed ikke får lov til at nyde livet udendørs. Katte er ofte selvstændige dyr, og de vil gerne selv bestemme, om og hvornår de skal udenfor. Netop derfor kan en kattedør være en god løsning. Ved at installere en kattedør i hjemmet, behøver du ikke bekymre dig om at skulle være hjemme på bestemte tidspunkter for at lukke den ind og ud.

 

Giv dig selv og din kat mere frihed

Den helt store fordel ved en selvstændig udgang til katten er, at du kommer til at mindske gangene, hvor du skal tømme kattebakken; den kan nu klare sine sager udendørs. Når du vælger en kattedør, er det nødvendigt at tænke på, at størrelsen skal være rigtig. Store katte og små katte passer naturligvis ikke de samme døre, hvorfor en stor kat skal have en større kattedør. Derudover skal den være nem at installere i døren, så du undgår unødigt arbejde. Den sidste ting, du kan overveje, når du skal sætte kattedøren i, er, at det kan være en idé at sætte en tætteliste omkring, så du forhindrer træk i resten af boligen.

 

En god kattedør holder uønskede katte ude

Fordi man har anskaffet sig én eller flere katte, er det ikke ensbetydende med, at man har lyst til at have hele nabolagets katte rendende. Derfor kan en kattedør, der læser netop din kats chip, være særdeles virksom. Når døren er sat op til chippen, behøver den altså intet halsbånd. Det er dog muligt at købe en chip til halsbåndet, som fungerer på samme måde. Hvis du har flere katte, er det en god idé at investere i en kattedør, der kan registrere flere katte. På den måde kan samtlige af dine katte komme ud døgnet rundt.

 

Klik her for at finde den rigtige kattedør til dit hjem.

 

Se også:

Royal Canin Hypoallergenic DR25 til din allergiske kat

Sæt ind mod lopper med frontline combo

Dette indlæg blev udgivet i Katte, Sundhed, Tilbehør, Velvære og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *