Hills prescription diet, når kun det bedste er godt nok

Hills er blandt de bedste (foto lavprisdyrehandel.dk)

Hills er blandt de bedste (foto: petworld-vet.dk)

Det er ikke ligegyldigt hvilken type foder du giver til din hund. Mange hunde udvikler I dag foderallergi og intolerance overfor forskellige stoffer i den mad de spiser. Det kan være meget svært at pege helt præcis på hvad der har forårsaget problemet, men ofte hænger det sammen med at folk giver deres hund menneskemad. Har din hund først udviklet en allergi eller intolerance, kan det være rigtig svært at finde et hundemads produkt som din hund kan tåle. Hills prescription diet er et resultat ef mere end 75 års erfaring indenfor terapeutisk dyrefoder. Over 200 dyrlæger og diætister står bag udviklingen af denne diæt, som er et sikkert valg hvis du selv er i tvivl om hvad din hund bør spise.

Forskellige diæter til forskellige formål.

Hills har i dag et bredt udvalg af foder typer, som alle er specielt udviklet til at tage forskellige hensyn. Hills kidney care hjælper din hund til at have sunde nyrer og kan forlænge hundens liv og livskvalitet. Således findes også heart care, som er blodtryksregulerende, styrker immunforsvaret og nyrefunktionen. Liver care, som styrker immunforsvaret og opretholder en normal fedtforbrænding i leveren. Digestive care, som forbedrer fordøjelsen og sikrer let optagelse af næringsstofferne i maden. Urgent care, som er specielt designet til hvis din hund har været ude for en ulykke eller er blevet opereret. Fælles for dem alle er at de adresserer specifikke sundheds problemer hos din hund.

Dyrlægefoder til private.

I lang tid kunne man kun få dyrlægefoder, som disse fra hills, gennem sin dyrlæge. I dag er der hjemmesider som kombinerer ekspertisen fra en dyrlæge med online salg af dyrlægefoder. Derfor behøver du ikke længere at få det ordineret hos en dyrlæge.

Den bredere tilgængelighed som dette har medført, har fået mange til mennesker til at opdage hills forskellige diæter.

Se en online butik som bruger dyrlægers erfaring og udbyder hills prescription diet her

Find mere foder fra Hills her:

Hills er med til at skabe en glædesfyldt hverdag for dyrene

Din hund kan undgå hudallergi med hundefoder fra Hills

Dette indlæg blev udgivet i Foder, Sundhed, Tilbehør og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *