Hundehalsbånd er vigtige – selv til de mest velopdragne hunde

Alle hunde skal have et hundehalsbånd (foto minaltan.dk)

Alle hunde skal have et hundehalsbånd

Når man ejer et kæledyr, så forpligter man sig overfor det, og man forpligter sig til at tage at hånd om og vare om det. Det gælder både mad, drikke og tag over hovedet – men det gælder også i forhold til opdragelse. Har man hund, uden at opdrage den så man kan gå tur med den, eller have gæster besøg uden det bliver problematisk, ja så frasiger man sig på en måde det ansvar og den forpligtelse man har accepteret, da man fik dyret. Derfor bør det også ligge en på sinde at give sit dyr den bedst mulige opdragelse. Naturligvis er det ikke så problematisk med en kat, kanin eller marsvin, som det er med en hund. Det skyldes først og fremmest at nogle hunde har styrken og størrelsen til at gøre en vis skade – eksempelvis på et barn. Dette skal dog ikke fratage en hverken lysten eller glæden ved at få et kæledyr. For heldigvis kan man få rigtig meget hjælp til at opdrage sine dyr. Både professionel hjælp men i høj grad også via en række produkter, der kan hjælpe til netop den slags.

Træning er en vigtig del af hundes opdragelse

Det er virkelig værd at bruge energi på træningen af sin hund. Det er ærgerligt ikke at kunne gå tur med den, eller ikke kunne have gæster på besøg. Det begrænser en i mange situationer, hvis man skal være nervøs for, hvad ens hund kan finde på at gøre. Det er ubehageligt hvis ens hund er voldsom over for forbipasserende på gaden, eller ens gæster i hjemmet. Det er en ærgerlig oplevelse for alle parter; en selv, vedkommende hunden er efter men så sandelig også for hunden selv. Den ved muligvis ikke, at det den gør er forkert.

Hundehalsbånd er vigtige – selv til de mest velopdragne hunde

Selvom man har en velopdragen hund, er det imidlertid en god idé med et hundehalsbånd, for mange steder er det påbudt at have sin hund i snor.

Du kan købe forskellige slags hundehalsbånd her

 

Læs mere om hundehalsbånd:

Hundehalsbånd der gør det sikkert at gå tur

Giv din hund et personligt hundehalsbånd

Foren din hund og dig med et hundehalsbånd

Dette indlæg blev udgivet i Hunde, Hundetilbehør og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *