Løbegård til kanin giver frihed

Sørg godt for din pelsede ven med en løbegård (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Sørg godt for din pelsede ven med en løbegård (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Hvis du har en kanin, så ved du sikkert også hvor glade de er for at hoppe rundt og røre sig. Man kan lukke sin kanin ud i hjemmet, men der er ofte mange ting såsom ledninger, som de ikke må komme i nærheden af, da de er farlige for kaninerne. Desuden kan dette også medvirke til en masse oprydnings- og rengøringsarbejde. Det er især ikke lækkert, hvis man ikke opdager deres efterladenskaber i hjørner og lignende.

 

Frisk luft er godt for alle

Derfor er et bedre alternativ at finde en løbegård til kaninerne, da de dermed kan boltre sig udendørs på græsset. Dette er både et rarere underlag for kaninerne end et trægulv, linoleumsgulv eller lignende, men det er også mere praktisk for dig. En løbegård er let at finde frem, når kaninerne skal luftes og motioneres, og det kræver samtidig ikke andet end lidt opsyn fra din side. Man skal nemlig stadig være opmærksom på, at kaninerne ikke graver sig under buret eller stikker af. Til gengæld er det en meget nænsom måde for kaninerne at røre sig, og hvis du vælger en større løbegård kan de rigtig løbe rundt og boltre sig.

 

Find den rette løbegård til din kanin

Når du skal vælge en løbegård kan det betale sig at tænke lidt over hvilke behov du og din kanin har. Har du mere end en kanin, så skal løbegården selvfølgelig være større end hvis du kun har en. Derudover findes der mange typer i forskellige materialer, og nogle er endda beregnet til indendørs brug, hvis du ikke har adgang til en græsplæne. Ligegyldigt hvilken model du vælger, vil den ekstra plads og frihed som din kanin får i en løbegård gøre underværker for dens trivsel.

Hvis du føler dig inspireret til at finde en løbegård til din kanin, så klik her for at se mere.

 

Find mere herinde:

Kaninejere – er jeres kaninbur stort nok til jeres kanin?

Vælg det helt rigtige kaninfoder til din kanin

Dette indlæg blev udgivet i Kanin, Sundhed, Tilbehør og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *