Sådan skal du behandle din hund med tynd mave

Hjælp din allergiske hund! (foto petworld-vet.dk)

Hjælp din allergiske hund! (foto: petworld-vet.dk)

Nogle hunde oplever desværre at have tynd mave. Dette er yderst ubehageligt for både hund samt ejer. Det lugter, det sviner og det er frem for alt ubehageligt for din hund. Derfor er det naturligvis vigtigt, at du behandler din hund for tynd mave. Hvis din hund oplever at have tynd mave, er det altid en god idé, at kontakte jeres dyrelæge. Her vil I typisk få at vide, hvorfor din hund har tynd mave og hvad I herefter kan gøre for, at stoppe det. Et af de mest almindelige årsager til, at en hund får tynd mave er en bakterie i tarmen.

 

Få det bedste til dit kæledyr i nød

Sådan en bakterie kan hunden få fra alle mulige steder. På samme måde som hos mennesket, kan det eksempelvis være noget som din hund har spist. Her vil din hund afgive mere væske, end den kan optage. Det vil her vise sig som eksempelvis tynd mave. Når din hund oplever tynd mave, er det altid vigtigt at finde ud af, hvorfor den har tynd mave. Det er altså vigtigt, at kortlægge selve grunden til, at den får tynd mave. For på den måde kan I finde ud af, hvordan I bedst behandler den og håndterer hundens mave i fremtiden. Der kan altså være flere årsager til, at din hund oplever tynd mave. Her er det centralt, at I finder ud af hvad der forsager dette og derefter behandler hunden.

 

Hun med tynd mave skal have rigeligt med væske

En af de mest centrale sideeffekter, som I hertil skal være opmærksom på er dehydrering. Det er nemlig sådan, at din hund med tynd mave afgiver utrolig meget væske. Den afgiver meget mere væske, end den rent faktisk kan optage. Derfor er det utroligt vigtigt, at I sørger for at jeres hund drikker meget vand, når den har tynd mave. Det er væsentligt, at den drikker flere gange i løbet af en time. Derfor kan det være en god idé, at holde øje med jeres hund og holde øje med om den drikker vand hensigtsmæssigt. Sørg derfor altid at tilbyde jeres hund vand flere gange i løbet af en time.

 

Se et stort udvalg af kur for hund med tynd mave

 

Læs videre herinde:

Hills er med til at skabe en glædesfyldt hverdag for dyrene

Hjælp din hund med at finde det rigtige hundefoder

Dette indlæg blev udgivet i Allergi, Foder, Hunde, Renhed, Sundhed, Velvære og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *