Til vintertid er hundetøj nødvendigt for din hund

Det er ikke alle hunde der er skabt til storm og sne (foto petworld.dk)

Det er ikke alle hunde der er skabt til storm og sne (foto petworld.dk)

Tro det eller ej, hunde har også brug for nogle ekstra lag til tider. Hvis det er frysende koldt udenfor, og du har en hund eller overvejer at anskaffe dig en hund, som ikke er ligeså vant til kulden, som du er, kan det være en god idé også at købe noget passende hundetøj til den. Hundetøj kan både være smart for hunden, men kan også hjælpe den med at holde varmen, hvis det er en hund, der notorisk er kendt for ikke at have særlig meget pels på kroppen.

Hundetøj er ligesom normalt tøj på mange punkter

Hundetøj er på en måde ligesom mennesketøj – det kommer i alle former, farver og størrelser, og på den måde kan du give din hund et udtryk, der signalerer en bestemt personlighed eller et bestemt look. Det er imidlertid ikke alle dem, der køber hundetøj, der synes at hundens look er lige så vigtigt som det faktum, at hunden skal kunne holde på varmen, når vi træder ind i vintertiden.

Hundetøj er godt til lange gåture

Hundetøj er måske ikke lige så nødvendigt på en kort søndagstur rundt om blokken, som det er, hvis man skal ud på en længere skovtur, men det kan stadig være en smart idé at anskaffe sig det, for før eller siden må man rejse sig og tage på den helt store tur i vinterkulden. Det kan godt være, at det er koldt udenfor, men hvis både du og din hund kan tage tøj på – du en lang frakke, en hue, et par vanter og et tørklæde, og din hund hundetøj, så er problemet om kulden nærmest løst af sig selv. Og hvis din hund ikke har særlig meget pels, og du synes det er koldt udenfor, hvad tror du så ikke, at den synes?

Find varmt hundetøj hos Lavprisdyrehandel

 

Læs mere om hundetøj:

Din hund kan også blive gangster med hundetøj

Hundedækken – noget som hunden vil have glæde af

Dette indlæg blev udgivet i Hunde, Hundetilbehør og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

1 Response to Til vintertid er hundetøj nødvendigt for din hund

  1. Pingback: Hundetøj er et godt indkøb til dig, der bor i Skandinavien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *